kabijakan privasi

Diénggalan tanggal 2 April 2021

Nyawang

Ieu di handap ngagambarkeun kabijakan privasi anu aya hubunganana sareng sadayana pangembangan parangkat lunak ku Doppel Connect LLC.

Nyawang

Pangembangan parangkat lunak ku Doppel Connect LLC didamel sasarengan mesin Unity. Doppel Connect henteu ngumpulkeun inpormasi tambihan tina pangguna na saluareun naon anu dikumpulkeun ku pihak katilu dina hubungan sareng Unity. Sadaya pangguna tiasa ngakses kabijakan privasi Unity ku ngadatangan tautan ieu:

Nyawang

Kawijakan Privasi Persatuan

Nyawang

Nyawang