bebas di toko apel anyar 2021 top games

bebas di toko apel anyar 2021 top games

bebas di toko apel anyar 2021 top games

mazematize,maze,game,apple store,ios,free,action,iq,brain,mind,3d,runner,mental,anxiety,top,best,2021,puzzle,rage,retro,arcade,pacman like,totm,ios games,free maze games,free ios games,free 2021 games,racing,adventure,indie,popular ios games,popular,mazematize,best ios games
google-play-badge.png

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.

Mazematize

3D! Ngarasakeun seuri, persaingan sareng ngamuk! Kocok labirin anu parantos ditangtoskeun ku master labirin, épék morphing labirin sareng robih peta sateuacanna dipecah! Kéngingkeun hadiah!

Teuleum sareng pipikiran anjeun kana visual 3D, gambar warna sareng musik sareng sora anu saé nalika ngagunakeun akal gancang anjeun pikeun ngarobih maze fun anu robih kalayan épék liar. Hébat maén sareng nonton sobat gagal atanapi suksés! Kaulinan labirin aksi 2021 pangsaéna. Ieu mangrupikeun gim gratis anu sayogi di toko apel. Turutan tautan toko apal di luhur pikeun diunduh gratis.

Konsep Game Gancang: Kabur labirin pangukuran diménsi master labirin. Ngabéréskeun jalur anu ngagulung, nyingkahan sarap, sareng kumpulkeun konci sateuacan labirin rusak. Unggal tingkat labirin ningkat dina kasusah sareng parobihan unggal maén! Candak énergi master labirin ku cara ngumpulkeun: koin pikeun janten super orb, permata pikeun kéngingkeun hadiah, sareng konci emas pikeun muka konci kamar bonus. Tingali pikeun orb sareng tuas anu tiasa ngahemat nyawa anjeun. Darso tingkat master labirin pikeun kéngingkeun piala anu pinuh ku koin Mazematize! Ngarasakeun 5 modeu gim: level, arcade, konci, gampang sareng jieun. Gimana, game arcade style arcade fun action gancang anu hebat anu bakal nangtang pikiran anjeun nalika anjeun nyobian kabur.

Pedaran Kaulinan Pinuh: Anggo akal anjeun pikeun milari jalan kaluar tina maze masters dimensi labyrinths anu waktuna ku cara ngarengsekeun jalur anu ngagulung, sareng kabur sarap sareng ngumpulkeun konci sateuacan anjeun musnah. Pilih tangtangan anjeun tina 5 pilihan modeu gim dina ménu utami: level, arcade, create, keys sareng gampang.